Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSCEHİSAR'DA KANALİZASYON HATTI YENİLENİYOR

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçe Belediyesi tarafından, Çukur Mahallesindeki kanalizasyon hattının yenilenmesi işine başlandığı bildirildi.

        Yapılan ihaleler sonucunda İscehisar Çukur Mahallesindeki ana cadde ve ara sokaklarının tamamının kanalizasyon hattının yenileneceğini bildiren Belediye Başkanı Mustafa Çibik, ilçenin alt yapı sorununun ortadan kaldırılmaıs için gerekli çalışmaların özenle devam ettiğini kaydetti. Başkan Çibik, "Yüklenici firmalar tarafından yapımına başlanan kanalizasyon çalışmasının neticesinde karaböget ana caddesinde 3 bin 350 metre, ara sokak ve caddeler de ise 5 bin metre uzunluğundaki kanalizasyon hattı yenilenecek. Çalışmalar ihale sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren belirlenen süre içinde tamamlanacak. Çalışmalar başladı belirlenen süre içinde bitirilmesi planlanmaktadır. Çalışmalar sırasında çevreye vereceğimiz rahatsızlıktan ötürü halkımızdan özür dileriz" diye konuştu.

        (HK-GC-

        04.12.2015 17:40:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler