Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN ÇERÇİ, AKGEDİK'TE VATANDAŞLAR İLE BULUŞTU

        ÖNDER AYDIN

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Akgedik Mahallesi'nde vatandaşlar ile buluştu.

        Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Akgedik Mahallesi'nde gerçekleştirilen lokma hayrında mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Çerçi'ye bu ziyarette Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Can Mercül, Kılıç Kaya ve Saniye Altay ile AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Yunusemre Belediyesi daire müdürleri ve meclis üyesi Ozan Otçuoğlu eşlik etti. Vatandaşlara seslenen Çerçi, "Bu mahallemizin çevresindeki alanlar ile ilgili yıllardan beri devam eden bazı projeler var. Yunusemre, gelişen büyüyen bir ilçedir. Manisa'nın artık öbür tarafa gitme şansı yok. Bu tarafa doğru hızla büyüyor. Projeleri ve çalışmaları yaptık. Akgedik Mahallemizde büyük TOKİ projesini başlatıyoruz. Bu bölge yıllar sonra belki de 50 bin nüfuslu kocaman bir şehir olacak. Projemizde, Akgedik Mahallemizin olduğu alan da var. Biz yaptığımız her işte vatandaşın mağdur olmaması için uğraşır, vatandaşımızın duasını almak isteriz. Sizlerin memnuniyeti doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Tarım arazileriniz tarım arazisi olarak kalacak. Çiftçilerimizin geçim kaynağını elinden almayı asla istemeyiz. Fikirlerinize ihtiyacımız var. Akgedik halkını mağdur etmeyecek ve haklarını koruyacak çalışmalarda bulunacağız." diye konuştu.

        Vatandaşların bir takım sorularına içtenlikle cevap veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve beraberindeki heyet Akgedik Mahallesi'nde bulunan TOKİ alanında incelemede bulundu.

        (ÖND-Y)

        04.12.2015 17:58:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler