Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN UYSAL, HALK BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konuksever Mahallesi'ni ziyaret etti.

        Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her hafta bir mahallede düzenlenen "Biz size geliyoruz" sloganlı halk günlerine devam ediyor. Bu hafta halk gününü Konuksever Mahallesi'nde düzenleyen Başkan Uysal'a, mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi. Konuksever Mahallesi kapalı pazarına gelen Başkan Ümit Uysal'ı mahalle yaşayanları davul, zurna ve çiçeklerle karşıladı.

        VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

        Halk günü toplantısında Konuksever mahallesine yapılan belediye çalışmalarını anlatan Başkan Uysal'ın konuşması yaşayanlar tarafından alkışlarla kesildi. Konuksever Mahallesi sakinleri; Başkan Ümit Uysal'a; Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün çalışmaları ile Konuksever Mahallesi Kreş ve Gündüz Bakımevi için teşekkür etti.

        ÇOCUKLARIN İSTEKLERİNİ KIRMADI

        Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, toplantıya katılan çocukları da tek tek dinledi. Çocukların park isteklerini kırmayan Başkan Ümit Uysal, mahallede bulunan uygun bir alana park yapılması sözünü verdi. Her hafta bir mahallede halkla buluşmaya devam edeceğini ifade eden Başkan Uysal, "Vatandaşlarımıza hizmetlerimizi anlatıp, mahalle yaşayanlarının sorunlarını dinliyoruz" diye konuştu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        05.12.2015 09:40:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler