Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP GÜLŞEHİR İLÇE KONGRESİ YAPILDI

        COŞKUN SAĞLAMDİN

        NEVŞEHİR (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Ürgüp, Derinkuyu ve Hacıbektaş ilçe kongrelerinin ardından Gülşehir İlçesi'nde de ilçe kongresi yapıldı.

        Gülşehir İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ilçe kongresine CHP İl Başkanı Kamil Gülmez'in yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Eski il başkanlarından Mehmet Değirmenci, Milletvekili adaylarından Mehmet Seyhan Duru ve Partililer katıldı.

        İlçe kongresinde konuşan CHP Nevşehir Milletvekili adayı ve Avanos eski Belediye Başkanı Mehmet Seyhan Duru, 1 Kasım seçimlerinde Gülşehir İlçe Teşkilatı'nın seçim çalışmalarında gösterdiği destekten dolayı kendilerine teşekkür etti.

        İlçe kongresinde oluşturulan divanın ardından hesap raporları okunarak ibra edildi. İlçe başkanlığı görevini sürdüren Yakup Özmen ve beraberindeki yönetimin tekrar tek liste ile katıldığı ilçe kongresinde İl Başkanı Kamil Gülmez'de göreve yeniden seçilen Yakup Özmen ve yönetimine başarılar temennisinde bulundu.

        (COŞ-TB-Y

        05.12.2015 10:05:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler