Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT'TA ÖĞRENCİLERE KABAN VE BOT YARDIMI

        TOKAT (İHA) - Tokat'ta bin 22 öğrenciye kaban, 733 öğrenciye bot yardımı yapıldı.

        Tokat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından merkez ilçe ile birlikte Almus ve Reşadiye'de bulunan ilköğretim okullarıyla irtibata geçerek ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban yardımı yapıldı. Toplamda 30 okul ile irtibata geçen TSO ihtiyaç sahibi bin 22 öğrenciye kaban dağıtımı yaptı. Kız ve erkek olmak üzere farklı dikimlerdeki kabanlar ihtiyaç sahibi öğrencilerin bedenlerine göre özel olarak temin edildi. TSO Başkanı Ahmet Arat, bu yardımları her yıl düzenli olarak yaptıklarını ifade ederek, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde tüm yurt genelinde Oda ve Borsalarımız hizmet sundukları bölgelerdeki ihtiyaç sahibi çocuklara giyim yardımı yapıyor. Geçen sene bot yardımı yaptığımızdan bu yıl kaban dağıtımı yapmaya karar verdik. Oluşturduğumuz bütçe üzerinden ihale açtık ve bin 22 adet ihtiyaç sahibi öğrencimiz için kaban diktirdik. Önümüzdeki yıllarda da bu faaliyetleri yapmaya devam edeceğiz. Başta TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, bu yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılmasında emek harcayan tüm yönetici arkadaşlarıma ve personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

        Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de verdiği destekle kış öncesinde öğrencilere eğitim yardımı yapan Tokat Ticaret Borsası da 733 öğrenciye bot yardımı yaptı. Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora'nın talimatıyla gerçekleştirilen bot yardımları Tokat, Turhal, Şenyurt, Erbaa ve Niksar'daki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

        Yardım kapsamında toplamda 15 okula 733 çift ayakkabı yardımı yapıldı.

        (Nİ-SLH-Y)

        15.12.2015 11:00:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler