Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARNAVUTKÖY'DE AÇILAN KİTAP FUARI'NA YOĞUN İLGİ

        FERHAT YASAK

        İSTANBUL (İHA) - Arnavutköy Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kitap Fuarı, 'Vefatının 79'uncu Yıldönümü Anısına Mehmet Akif Ersoy'u Anlama' temasıyla ziyaretçilerini ağırladı.

        Arnavutköy Belediyesi, bu yıl ikincisini düzenlediği Kitap Fuarı'nın açılışını kitapseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi. 132 yayınevinin kitaplarının sergilendiği fuarda farklı türlerde on binlerce kitap, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sanat Galerisi'ndeki kitap fuarının açılışını Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı yaptı.

        YAZARLAR OKURLARIYLA BULUŞACAK

        Fuar süresince yazarlar ve okuyucular da bir araya gelme imkanı bulacak. Etkinliğe katılacak yazarlar, okurların katılacağı söyleşiler gerçekleştirecek. 10 gün sürecek fuar boyunca kitaplarını sergileyen onlarca yazar, okurları için kitaplarını da imzalayacak.

        "FUAR ALANI KÜTÜPHANEYE DÖNÜŞTÜRÜLECEK"

        Fuardaki stantları gezerek kitapları inceleyen Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, "Kitap fuarının bu yıl ikincisini yapıyoruz. Her organizasyon bir öncekinin eksiklerini tamamlayarak gerçekleşiyor. İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy'un ismini konu alan temayla bu yıl gerçekleştirdik. Yaklaşık 10-12 gün kitapseverlerle buluşacak. Bu okuma günlerinin Arnavutköy'ümüzün kültürel hayatına ve çocuklarımıza olumlu katkılar sağlamasını temenni ediyorum. Gelecekte çok daha güzel etkinlikler yapılacak. Bu mekan kitap fuarı etkinliğinin ardından güzel bir kütüphaneye dönüştürülecek. Yani burada kitap hareketi yine devam edecek. Kitap dostlarının ve ders çalışmak isteyen çocuklarımızın bu imkanını ellerinden almamış olacağız" şeklinde konuştu.

        Arnavutköy Belediyesi Sanat Galerisi'nde açılışı gerçekleştirilen fuar 31 Aralık'a kadar ziyaret edilebilecek.

        (FY-HÇ-Y)

        18.12.2015 13:17:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler