Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        REKTÖR DALGIN'IN DURAĞAN ZİYARETİ

        - SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. NİHAT DALGIN DURAĞAN'I ZİYARET ETTİ

        OSMAN AKSU

        SİNOP (İHA) - Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın Durağan ilçesini ziyaret etti.

        Durağan'da açılması planlanan yüksek okul için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın'ı Durağan'a gelişinde İlçe Kaymakamı Turan Soğukoluk, Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, İlçe Jandarma Komutanı Kemal Arslan, Milli Eğitim Müdürü Nazım Yurdagül, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Usta ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı. Heyet Rektör Dalgın'a ilçenin her köşesini göstererek, Durağan'a yüksek okulun şart olduğunu söyledi.

        "YÜKSEK OKULU DURAĞAN'A KAZANDIRACAĞIZ"

        Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan yaptığı değerlendirmede, "İlçemizin olmazsa olmazı olarak gördüğümüz yüksek okul için Sayın Rektörümüze okul ve pansiyon için mevcut yerlerimizi gösterdik. Sayın Rektörümüzde Durağan'a yüksek okul açılması için gerekli desteği vereceğini söyledi. İnşallah yüksek okulu Durağan'a kazandıracağız. Eğitime her zaman önem vermekteyiz. Biz değişen ve gelişen bir Durağan için çalışıyoruz. Bizleri onurlandıran Sayın Rektörümüze ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.

        (OSM-SLH-Y)

        12.01.2016 13:33:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler