Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "YALNIZ OYUNCAKLAR" KARNE HEDİYESİ OLDU

        ESKİŞEHİR (İHA) - Aktiffelsefe 49'uncusunu gerçekleştirdiği 'Yalnız Oyuncaklara Yeni Arkadaşlar' kampanyası için topladığı oyuncakları dağıttı.

        Aktiffelsefe Eskişehir Şubesi GEA ekibinin düzenlediği oyuncak kampanyası coşkuyla sona erdi. GEA Eskişehir ekibi, 'Yalnız Oyuncaklara Yeni Arkadaşlar' sloganıyla evlerde bulunan, paylaşmak istenilen oyuncakları topladı. Tadilatını yapılan oyuncakların, Günyüzü'ndeki 3 okulda Aktiffelsefe gönüllüleri ile birlikte dağıtımı yapıldı. 27 Aktiffelsefe gönüllüsünün katıldığı dağıtımda, 190 çocuk, 565 oyuncakla buluştu. Günyüzü'nde bulunan Şehit Mücahit Top İlkokulu, Karakent Cumhuriyet İlkokulu ve Gümüşkonak İlkokulu öğrencileri karne hediyelerini alırken, oyuncaklarını paylaşan kardeşlerine ve bu oyuncakları kendilerine ulaştıran gönüllülere teşekkür etti.

        Gönüllülerden Gizem Konakçayır, yaptığı açıklamada, bu etkinlikle çocuklara karne hediyesi vermek istedikleri söyledi. Evlerde kullanılmayan oyuncakları topladıklarını belirten Konakçayır, "Bu oyuncakları tamir ediyoruz ve temizliyoruz. Daha sonra her bir çocuğa ayrı ayrı vermek için paketliyoruz. Her kampanyada farklı bölgelerdeki okullarda çocuklarla birebir vakit geçirerek, şarkılar söyleyerek, oyunlar oynayarak dağıtımını yapıyoruz. Biz aynı zamanda bir arama kurtarma ekibiyiz. Oyuncaklarla oynamadan önce deprem ile ilgili küçük hatırlatmalar yapıyoruz. Bu kampanyanın amacı çocuklara küçük yaşta paylaşmayı aşılamak ve deprem bilinci oluşturmak" ifadelerini kullandı.

        Şehit Mücahit Top İlkokulu Müdürü Orçun Çelik ise, çocukların cömertlik, paylaşmak gibi erdemlerin farkına varabilmeleri için bu tür etkinliklerin öneminin büyük olduğunu belirtti.

        (MK-KÇ)

        21.01.2016 14:53:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler