Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN HAZİNEDAR VE ENVER YILMAZ CENAZEDE BULUŞTU

        İSTANBUL (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Halil Çakır'ın vefat eden annesi Hatice Çakır'ın cenaze törenine katıldı.

        Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Halil Çakır'ın vefat eden annesi Hatice Çakır, düzenlenen cenaze törenin ardından toprağa verildi. Cenaze törenine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Hazinedar ve Enver Yılmaz cenaze töreninde yan yana saf tuttu. Cenaze namazının ardından tabutu omuzlayan başkanlar, Halil Çakır'ın bu zor gününde yanında oldular. Cenaze merasimin ardından Çakır Ailesi'ne taziyelerini ileten Hazinedar ve Yılmaz, acılı aileye sabırlar diledi.

        (HÇ-CC-Y)

        05.02.2016 09:47:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler