Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "HEM İBADET, HEM HAYIR"

        KAYSERİ (İHA) - Büyükşehir Belediyesi'nin de desteğiyle Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Umre'ye götürülen Kayseri'deki işitme engelli gençler ve aileleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Çelik, hem hayır işi hem de ibadeti içeren böyle bir organizasyonu çok önemsediğini belirtti ve "Kayseri'de başlangıcı yapıldı, inşallah Türkiye'de kalıcı hale gelecek" dedi.

        Böyle bir organizasyonun düşünülmüş olmasının çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Kazasız belasız dönmenizden mutluluk duyduk. Rabbim tamamına erdirsin. Yine hep beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde Hacca gitmenizi Rabbimden diliyorum. Birçok hayır işi ve birçok ibadet yapılır ama bu sefer hepsinin bilikte olduğu bir organizasyon gerçekleştirildi. Türkiye'de başlangıcı yapılan bu organizasyon inşallah kalıcı hale gelecek" dedi.

        Toplumun her kesimiyle ve özellikle engellilerle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, önümüzdeki dönemde engellilere yönelik ulusal çapta ses getirecek projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.

        "FELAHİYE HEYETİ TEŞEKKÜR ETTİ"

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i Felahiye Kaymakamı Yavuz Aksoy ile Belediye Başkanı Vural Coşkun ve beraberlerindeki heyet de ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çelik'e Felahiye'de yapılan Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı ve sonrasındaki gelişmelere ilişkin bilgiler verildi. Ziyarette ayrıca Başkan Çelik'in bugüne kadar Felahiye'ye yaptığı hizmetler için teşekkür plaketi takdim edildi.

        İlçelerde tarım ve hayvancılığa verdikleri destekleri çeşitlendirerek artıracaklarını dile getiren Başkan Çelik de, "Konuyla ilgili altyapıyı hazırladık. Bu dönemde desteklerimiz daha hissedilir hale gelecek" dedi.

        "HACI BEKTAŞ-I VELİ DERNEĞİ'NDEN DAVET"

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ayrıca Kayseri Hacı Bektaş-ı Veli Kültür ve Dayanışma Derneği ni de kabul etti. Dernek Başkanı Sadık Genç ziyarette Büyükşehir Belediyesi'nin büyük destek verdiği Kayseri'deki Cemevi inşaatı hakkında Başkan Çelik'e bilgiler verdi ve derneklerine davet etti. Başkan Çelik de en kısa zamanda davete icabet edeceğini dile getirdi.

        (AG-Y)

        17.02.2016 11:53:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler