Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İMAM HATİPLİ GENÇLER MADALYALARI KAPTI

        İZMİR (İHA) - İmam Hatipliler Derneği (İMHAD) Spor Kulübü'nün genç sporcuları, Antalya'da düzenlenen Wushu Şampiyonası'ndan madalyalarla döndü.

        Türkiye Wushu Şampiyonası Antalya'da gerçekleştirildi. Şampiyonaya katılan İmam Hatipliler Derneği (İMHAD) Spor Kulübü'nün genç sporcuları da müsabakalarda önemli bir başarı yakaladı. Sporculardan erkeklerde Yunus Emre Batan 75 kilogramda birinci, bayanlarda Nazan Uysal 65 kilogramda ikinci oldu. Başarılarından dolayı sporcuları ziyaret eden AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Av Erol Körüklü de, "Karabağlar ilçemiz merkezli İMHAD Spor Kulübü yönetimini, İmam Hatipli sporcularımızı ve sporcularımızı çalıştıran hocalarını tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

        İMHAD Spor Kulübü Başkanı Burhanettin Kansızoğlu ise okçuluk, karete, kickboks gibi sekiz ayrı branşta faaliyet gösterdiklerini söyledi. Kansızoğlu, sporcularla gurur duyduklarına da sözlerine ekleyerek genç sporculara başarıla diledi.

        (AK-HG-Y)

        24.02.2016 13:10:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler