Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT-NİKSAR KARAYOLUNDA DUBLE YOL ÇALIŞMASI

        NURHAN İÇMEZ

        TOKAT (İHA) - Tokat'ı Erbaa, Niksar, Reşadiye ve Başçiftlik ilçelerine bağlayan karayolunda 2013 yılında başlatılan çalışmalar devam ediyor.

        Tokat'ı 4 ilçeye bağlayan yolun dar ve virajlı olması nedeni ile yaşanan onlarca ölümlü ve maddi hasarlı kazalar nedeni ile yolda iyileştirme çalışmaları sürdürülüyor. 2013 yılında karayolunun güzergahının değiştirilerek virajlardan kurtulması için başlatılan duble yol çalışmalarında 49 kilometrelik yolun 15-20 kilometrelik kısımda alt yapı çalışmaları (menfez, su yapı geçişleri, köprü) tamamlandı. Gümenek yakınlardan Gökdere'ye bağlanması beklenen yolun yarısı tamamlanırken, kalan bölümde çalışmalar devam ediyor.

        Öte yandan Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise yapılan çalışmalarla ilgili açıklamanın Karayolları Genel Müdürlüğü yetkisinde olduğunu belirterek, projenin detayı ile ilgili açıklama yapılmadı.

        (Nİ-SLH-Y)

        04.03.2016 14:25:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler