Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS'TA JANDARMADAN HUZUR OPERASYONU

        UĞUR YİĞİT

        SİVAS (İHA) - Sivas'ta jandarma ekipleri terör örgütü mensuplarının kırsalda barınmamaları için arazi tarama faaliyetlerini sürdürüyor.

        Sivas Valiliği'nden yapılan açıklamada,"Son dönemde Türkiye genelinde meydana gelen terör olaylarının benzerlerinin, ilimiz genelinde de meydana gelebileceği değerlendirildiğinden vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, kritik ve ekonomik tesislere yapılabilecek saldırı ve sabotaj eylemleri ile bölücü terör örgütü mensuplarının ilimiz genelinde barınmalarına engel olmak ve mevcut huzur ortamının devamını sağlamak maksadıyla operasyonlar devam ediyor" denildi.

        Zor kış şartlarına rağmen jandarma ekiplerin çalışmalarına devam ettiği belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi.

        "Sivas İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli merkez, Divriği, İmranlı ve Zara Jandarma Asayiş Komando Bölüklerince ilimiz kırsalında yoğun bir şekilde operasyon ve arazi arama tarama faaliyetleri, İlçe Jandarma Komutanlıkları emrinde görevli Jandarma Asayiş Timlerince de emniyet ve asayiş hizmetlerini etkin bir şekilde icra etmektedir."

        Açıklamada operasyonların devam edeceği bildirildi.

        (UY-AÖ-Y)

        07.03.2016 17:19:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler