Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ'NDE İMPLANT DÖNEMİ

        MALATYA (İHA) - Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde implant (çivili diş) uygulanmasına başlandı.

        Konuyla ilgili yapılan açıklamada, steril ameliyathane şartlarında uzman hekimler tarafından implant tedavisinin artık devlet hastanesinde yapıldığı kaydedildi. Açıklamanın devamında, "Hastanede implant tedavisine başlayan hastalarımız hem ekonomik hem de steril bir ortamda tedavilerini sürdürüyor. Kurumumuzda tam steril ameliyathane şartlarında uzman hekimlerimiz tarafından hastalarımıza implant tedavisi yapılıyor. Vatandaşlarımızın implant tedavisinden faydalanabilmesi için ilk olarak 182'yi arayarak ya da internetten merkezi hekim randevu sisteminden (MHRS) randevu alarak kurumumuza müracaat edip, diş hekimlerimize muayene olmaları gerekiyor. Diş hekimimize muayene olan hastamız konsültasyon için uzman diş hekimlerine yönlendirilmekte, uzmanlarımızın uygun görmesi halinde hasta ve hekimimiz ortak bir randevu oluşturarak implant operasyonuna başlamaktadır" denildi.

        (ZIG-SD-Y)

        24.03.2016 13:27:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler