Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÖYLÜLERDEN, ASKER VE POLİSE MORAL

        ŞEMSETTİN AYDOĞDU

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Kovancılar ilçesine bağlı Tepebağı köyündeki kadınlar kendi evlerinde yaptıkları pasta ve börekleri terör örgütü ile mücadele eden asker ve polise gönderdi.

        Kovancılar ilçesinin Tepebağı köyünde köy imamı Ali Türkgüzeli ile Muhtar Celal Çelik'in öncülüğünde köylü kadınlar, Şırnak, Hakkari, Mardin ve Diyarbakır'da görev yapan polis ve askerlere moral olsun diye pasta ve börek yaptı. Köylü kadınların evlerinde hazırladıkları pasta ve börekleri, muhtar Çelik ile İmam Türkgüzeli'ne teslim etti. Muhtar ve cami imamı da hazırlanan paketleri terör örgütü ile mücadele eden güvenlik güçlerine ulaştırılması için yetkililer aracılığı ile bölgeye gönderdi. Hakkari, Şırnak gibi çatışmaların yoğun olduğu bölgelerdeki polis ve askerlere moral olması için böyle bir şey yaptıklarını aktaran İmam Türkgüzeli, onlar için her gün akşam namazından sonra cemaatle Kur'an-ı Kerim okuyup, dua ettiklerini söyledi.

        Köy Muhtarı Celal Çelik'te köylülerinin böyle bir etkinlik yapmasından uyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgede görev yapan tüm güvenlik güçlerinin her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti.

        (ŞA-HİV-Y)

        27.03.2016 14:32:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler