Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FATSA'DA PROJE REHBERLİK EĞİTİMİ

        AHMET ALTAY

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Ordu Valiliği Dernekler Müdürlüğü tarafından 'Hibe Destek Projeleri' konulu seminer programı düzenlendi.

        Fatsa Kültür Sarayı'nda düzenlenen seminere Fatsa, Korgan, Kumru, Çatalpınar, Kabataş, Aybastı ve Çamaş ilçelerinden gelen dernek temsilcileri katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Ordu Valiliği Dernekler Müdürü Günay Aydın, İçişleri Bakanlığı tarafından derneklere proje hibe desteği verildiğini ve proje hazırlamanın çok kolay olduğunu belirterek derneklerden daha çok proje hazırlamalarını istedi.

        Aydın "2016 yılında derneklere yönelik hibe destek projelerini tanıtımını yapmak için dernek başkanları ile biraya geldik. Geçen yıl Fatsa ilçemizden bir dernek proje yapmış ve kabul edilmiştir.Bu sayıyı daha da artırmak istiyoruz. İçişleri Bakanlığı 23 milyon TL bir hibe desteği ön görüyor. Biz Ordu ilimiz için ne kadar fazla destek alabilirsek o kadar faydalı olur. Proje hazırlamanın zor olduğunu düşünüyor STK'larımız. Bizler onlara her anlamda yardımcı olmaya çalışacağız. 29 Nisan bu projeler için son başvuru tarihidir. Bu tarihe kadar bir başvuru ofisi oluşturduk ve bütün sivil toplum örgütlerine burada yardımcı olacağız" dedi.

        Gerçekleşen seminer, ikramın ardından sona erdi.

        (AA-SLH-Y)

        28.03.2016 15:09:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler