Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYMAKAM İZMİR, EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

        MUSTAFA BIYIK

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde en çok kitap okuyan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, Kaymakam Fatih İzmir tarafından ödüllendirildi.

        Çaybaşı Kaymakamı Fatih İzmir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Güneş ve öğrencileri makamına kabul etti. Çeşitli ikramların yapıldığı ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Güneş 'Çaybaşı Okuyor' projesi hakkında Kaymakam İzmir'e bilgiler verdi.

        Ödül töreni öncesinde bir konuşma yapan Kaymakam İzmir, dereceye giren okul ve öğrencileri tebrik ettiğini söyledi.

        İlçe genelinde kitap okumayı artırmayı hedeflediklerini anımsatan İzmir, "Proje kapsamında tüm okullarımızdaki öğrencilerimizin bir şekilde kitapla buluşmasını sağlıyoruz. Öğrencilerimizin okumaya olan ilgilerinin arttığını görmek hepimizi mutlu ediyor" dedi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Güneş ise, 'Çaybaşı Okuyor' projesinin ilk günkü zevk ve heyecanla devam ettiğini belirtti.

        Konuşmaların ardından Kaymakam İzmir, en çok kitap okuyan öğrencileri başarı belgesi ve altın ile ödüllendirdi.

        (MB-SLH-Y)

        31.03.2016 17:16:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler