Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOVANCILAR'DA 'NAMAZ' KONFERANSI VERİLDİ

        ŞEMSETTİN AYDOĞDU

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde ilahiyatçı-yazar Abdulhamit Kahraman tarafından "Namaz" konulu konferans verildi.

        Kovancılar Halk Kütüphanesi tarafından "Namaz" konulu konferans düzenledi. İlçedeki lise öğrencileri ve vatandaşların katıldığı konferansta konuşmacı olarak ilahiyatçı-yazar Abdulhamit Kahraman yer aldı. Konferans öncesinde merkez Cami İmamı Nurullah Çolak ise Kur'an-ı Kerim okudu. Yazar Kahraman, katılımcılara namaz ve Kur'an-ı Kerim'in anlamını anlatarak, bilgiler aktardı.

        İlçede her hafta bir konferans organize etmeye çalıştıklarını aktaran Kütüphane Müdürü Selami Demir, "Şuana kadar birçok konferans organize ettik ve hepsinden olumlu sonuçlar aldık. Bugünde ilahiyatçı yazarımızın katıldığı konferansla Namaz konusuna değindik. Konferansa katkısı olan bütün okul idarecilerimizden, öğrencilerimize kadar her kese teşekkür ediyoruz" dedi.

        (ŞA-HİV-MP-Y)

        08.04.2016 12:21:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler