Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EMİRDAĞ BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ ARTTIRDI

        GÖKTEN CEYLAN

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'ın Emirdağ Belediyesi zabıta ekiplerinin halk sağlığının korunması adına kontrollerini sürdürdüğü belirtildi.

        Zabıta Ekipleri, ilçede kurulan Salı Pazarını denetledi. Vatandaşların rahat bir ortamda alış veriş yapabilmelerini, sağlıklı ürünler alabilmeleri adına yapılan denetimde, kurallara uymayanlar uyarıldı.

        Salı Pazarı ve diğer esnaf guruplarının halk sağlığı adına denetimlerinin devam edeceğini belirten Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, "Denetimlerdeki amacımız halkın sağlıklı ve en uygun şartlarda ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlamak. Bu doğrultuda zabıta ekiplerimiz denetimlerini devam ettirecekler. Amacımız kimseye ceza yazmak değil. Ancak kurallara uymayanlara yapılan uyarılara rağmen düzelme olmaması halinde de gereken cezai işlem uygulanacaktır" dedi.

        Emirdağ Belediyesi Zabıta ekipleri, sabahın erken saatlerinde başlattıkları denetimlerini Salı Pazarının her kesiminde sürdürdü.

        Denetimlerin aralıklarla devam edeceği bildirildi.

        (GC-

        19.04.2016 16:16:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler