Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİRİLİŞ DERNEĞİ'NDEN EĞİL'E ÇIKARMA

        DİYARBAKIR (İHA) - Diriliş Başkanları Derneği Güneydoğu Anadolu Bölge ve Diyarbakır İl Başkanı Fatma Coşar ile beraberindeki heyet, Eğil ilçesine çıkarma yaptı.

        Merkezi Ankara'da bulunan Diriliş Başkanları Derneği çalışmalarına hızla devam ediyor. Türkiye'de il ve ilçe bürolarının kuruluşlarını hızla gerçekleştiren Diriliş Başkanları Derneği, kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler veriyor. Ziyaretler kapsamında Eğil'e çıkarma yapan Diriliş Başkanları Derneği Güneydoğu Anadolu Bölge ve Diyarbakır İl Başkanı Fatma Coşar ile beraberindeki heyet, İlçe Kaymakamlığını ve Emniyet Amirliğini ziyaret etti.

        Ziyarete, Coşar'ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları Engin Özmen ve Suat Çağlayan, Kayapınar İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Yüce, Eğil İlçe Başkanı Abdullah Karakoç, AR-GE Proje Başkanı Şeyhmus Tayfur ve İlçe Başkan Yardımcısı Ali Yusuf Uçar katıldı. İlk ziyareti kaymakamlığa yapan heyet, burada İlçe Kaymakamı Sinan Aslan ile fikir alışverişinde bulundu.

        Ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Coşar, "Yönetim kurulu ve başkan ile başkan yardımcılarımızla birlikte kamu kurum ve kuruluşları, kaymakamlıkları ve STK'ları ziyaret edip çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz. Allah'ın izniyle derneğimiz sayesinde vatandaşlarımıza güzel hizmetler yapacağız. Devletimizin yanında olup, elbirliği ile derneğimize yakışır hizmetler ve projeler yapacağız. Şiddeti istemiyoruz evliyalar şehri güzel şehrimize yakışır hizmetler bizlerin boynunun borcu olacaktır. Yeni atadığımız ilçe başkanlıklarını ziyaret edip, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Herhangi bir partiye, parti mensuplarına veya devlete bağlı bir kurum değiliz. Sadece STK'yız. Yeni atanan ilçe başkanlarımız hepsi bir cevherdir. Eğil güzel bir ilçemizdir Eğil'in gelişmesi için turistlerin gelmesi için güzel bir tanıtım yapacağız" dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğil Kaymakamı Sinan Aslan ise, "Sizler gibi devletine bağlı STK'ların çoğunlukta olmasını istiyoruz. Bu kapımız herkese açıktır hiçbir parti gözetmeksizin elimizden gelen tüm imkanları halkımız için yapmaya hazırız. Bu ülkemiz hepimize yeterlidir halkımız huzur istiyor şiddeti asla sevmiyor. Güzel düşünen güzellikleri görür devletimiz güçlü bir devlettir herkesin hakkını savunan bir devletimiz vardır. Devletimizin ne asker biter ne de polisi biter. Devletimiz bir bütündür halkı için vardır. Irak ve Suriye'nin ne halde olduğunu görüyorsunuz. Savaş onbinlerce masum insanı öldürdü. Zararı gören yine masum halk. Onun için her zaman devlete bağlı olmamız gerekir. Hepimize önemli görevler düşüyor. Sizlerden ricam imajınızı asla zedelemeyin ve fırsat vermeyiniz. Samimi olmak lazım güzel hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Bizlere ne düşerse her zaman kapımız açıktır. Dürüst insan daima kazanır kapılar açılır" diye konuştu.

        Heyet daha sonra Eğil İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret etti. Sivil toplum örgütlerine önemli görevler düştüğünü belirten Emniyet Amiri Kahraman Özkeskin, "Devlet çok farklıdır devletin kapıları vatandaşlar için açıktır. Hiç kimsenin işi yarıda kalmaz makamlar gelip geçicidir. Birbirimize bağlı olmamız gerekir. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Herkese kucak açıyoruz, önemli olan sevgi ve saygıdır. Sizler gibi güzel insanlar sayesinde güzel olacak ülkemiz. Terörden kimse fayda görmedi, hep kaybedildi. Kazanan yine devletimizdir. Güzel günler göreceğiz hep birlikte. Halkımız uyandı artık her şey eskisi gibi değil. Binlerce insanımız öldü yazık günah değil mi? Neyi paylaşamıyoruz? Bu ülkemiz hepimize yeter" ifadelerinde bulundu.

        (İHA-MP-Y)

        07.05.2016 11:04:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler