Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ DEMİRTAŞ, MİLLETVEKİLERİ İLE FUAR ALANINI GEZDİ

        AHMET ARSLANTAŞ

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara ve Halil İbrahim Fırat'la birlikte bu yıl ilki düzenlenen Gıda ve Tarım Fuarını gezdi.

        Ticaret ve Sanayi Odasına ait fuar alanında düzenlenen Gıda ve Tarım Fuarını binlerce kişi ziyaret etti. Adıyaman'ın yanı sıra 17 ilden katılımın olduğu fuarın son gününde Vali Mahmut Demirtaş ve TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara ve Halil İbrahim Fırat Adıyaman Milletvekilleri fuar alanını gezerek stantlarda sergilenen tarım makine ve aletleri ile tarım ürünlerini inceledi. Katılımcı ve ziyaretçilerle sohbet etti.

        Fuarın ziyaretçi profili bakımından amacına ulaştığını dile getiren katılımcılar, Vali Mahmut Demirtaş'a ve milletvekillerine, ürünlerini 4 gün boyunca en güzel şekilde tanıtımını ve satışını yaparak fuardan memnuniyetini dile getirdi.

        Birincisi düzenlenen Gıda ve Tarım Fuarının bundan sonra daha da büyüyerek gerçekleştirileceğini belirten Vali Mahmut Demirtaş, "Bugün fuarın son gününde Milletvekillerimizle fuar alanını gezdik. Katılımcı firmalarımızı ziyaret ederek sohbet ettik. Herkes hem satıştan hem de ilgiden çok memnun. Tarımın omurgası olan Adıyaman'da bu tür etkinliklerle amacımız, çiftçilerimizin tarım sektöründe yaşanan yenilikleri görmesi ve teknolojiyi çok iyi kullanarak bundan istifade etmeleridir. Adıyaman'ımızın fuar nedeniyle hareketlendiğini memnuniyetle görüyor ve fuarın amacına ulaştığına inanıyorum" dedi.

        (AHM)

        09.05.2016 09:28:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler