Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA'DA CEM BELEVİ RÜZGARI ESTİ

        ADANA (İHA) - Oyunculuğunun yanı sıra sesi ve samimiyetiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Cem Belevi, Adana Optimum AVM'de rüzgar gibi esti. "Sor" şarkısıyla büyük bir çıkış yapan Cem Belevi, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğinde, bitmek bilmeyen enerjisi ve başarılı sahne performansıyla sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

        Genç şarkıcının hayranları, konser ve imza günü etkinliği için saatler öncesinden Optimum AVM'ye akın etti. Çoğunluğunu kadınların ve gençlerin oluşturduğu etkinlikte, şarkılarına başlamadan önce tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Cem Belevi, "Başta şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerimizi yürekten kutluyorum" dedi. Ünlü şarkıcı daha sonra "Günaydın Sevgilim", "İnadına Aşk", "Sevemez Kimse Seni" ve "Sor" adlı şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

        Cem Belevi, sesi kadar sempatik tavırlarıyla da sevenlerinin gönlünde bir kez daha adeta taht kurdu. Adana'ya ilk kez geldiğini söyleyen Cem Belevi, hayranlarının yoğun ilgisinden dolayı en kısa sürede tekrar Adana'ya gelmek istediğini belirtti.

        "İnadına Aşk" dizisindeki rolüyle milyonların gönlünde taht kuran Cem Belevi, hayranlarına yeni bir diziye başlayacaklarının müjdesini verdi. Belevi, "Yeni bir diziye başlıyoruz. İzmir'de çekimleri gerçekleşecek dizimizin adı Rengarenk. Orada da ünlü bir karakteri canlandıracağım. Bunun heyecanını yaşıyorum" dedi.

        Etkinliğin sonunda, sevenlerine imza dağıtan Cem Belevi, onlarla sohbet ederek bol bol fotoğraf çektirdi. Ünlü sanatçı, hayranları arasında kendisini bekleyen yaşlı bir kadına da gül vererek, elini öpüp, anneler gününü kutladı.

        (ELF-Y)

        09.05.2016 10:48:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler