Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO ETKİNLİĞİ

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çocukları tiyatroyla buluşturarak, hem yaratıcılıklarının gelişmesine katkı sunuyor hem de çatışmalı sürecin çocuklar üzerindeki etkileri azaltmaya çalışıyor.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Ben u Sen Zarokistanı'ndan yararlanan 3-6 yaş aralığındaki çocukları tiyatroyla buluşturdu. Etkinlik için araçlarla Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'na (DBŞT) gelen çocuklar, Masireşka Biçuk adlı çocuk oyununu izlediler. Çocuklar, tiyatrodan mutlu bir şekilde ayrılırken, eğitmen Sultan Mercan, etkinlikle çocukların hayal dünyalarının ve yaratıcılıklarının gelişmesine katkı sunduklarını ifade etti. Mercan, aynı zamanda bu tür etkinliklerle çatışmalı sürecin çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

        (İHA-MP-Y)

        09.05.2016 11:03:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler