Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AVRUPA ŞAMPİYONU MUHAMMET'TEN REKTÖR BİRCAN'A ZİYARET

        MEHMET BARLAS

        AYDIN (İHA) - U23 Serbest Stil Avrupa Güreş Şampiyonu olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğretmenlik Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Muhammet Nuri Kotanoğlu, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ı ziyaret etti.

        Bulgaristan'ın Rusçuk şehrinde 3 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşen ve 20 ülkenin katıldığı şampiyonada büyük başarı elde eden ADÜ öğrencisi Muhammet Nuri Kotanoğlu, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiği için onur duyduğunu ifade etti. Eğitim gördüğü BESYO'nun kendisine katkılarından da bahseden Kotanoğlu, "Daha yolun başındayım, çok daha başarılı olmak için var gücümle çalışacağım" dedi.

        ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan da, BESYO öğrencilerinin her geçen gün büyük başarıların altına imza attığını belirterek, Muhammet Kotanoğlu'nun elde ettiği başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Ziyaretin sonunda Kotanoğlu'na teşekkür belgesini veren Rektör Prof. Dr. Bircan, sporcuya başarılarının devamını diledi.

        (MB-S)

        09.05.2016 12:12:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler