Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDINSPOR 1923'TE EN FAZLA KART GÖREN SEÇKİN OLDU

        MEHMET SARIKAYA

        AYDIN (İHA) - Sezon başında eski yuvasına tekrar dönerek Aydınspor 1923'ün formasını bir kez daha sırtına geçiren başarılı orta saha oyuncusu Seçkin Getbay, bu sezon siyah beyazlı ekipte en fazla kart gören oyuncu oldu. Getbay, oynadığı 34 maçta 13 sarı ve 1 de kırmızı kart görerek Efe'nin bu sezon kartkolik ismi oldu.

        Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off'un kapısından dönen Aydınspor 1923'te çıktığı 36 maçta toplam 13 sarı ve 1 de kırmızı kart gören başarılı orta saha oyuncularından Seçkin Getbay, bu sezon siyah beyazlı takımın en hırçını oyuncusu olarak dikkat çekti. Hırslı ve azimli oyunun yanında adeta orta sahanın dinamosu da olan Seçkin, Aydınspor 1923 kulübünde saha içinde hakemlerin eline cebine atıp en çok yöneldiği isim oldu. Siyah beyazlı takımda bu sezon en fazla kart ören oyuncu konumunda olan Seçkin, 3 kez sarı kart 1 kez de kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle takımını 4 maçta yalnız bıraktı. Orta sahadaki oyun bilgisi ve futboluyla bu sezon hocaların vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Seçkin, bu sezon oynadığı 36 maçın 32'sin'de ilk 11'de başlarken attığı 6 gol ile de takımın en skorer oyuncularından biri olmayı da başardı.

        103 SARI, 7 KIRMIZI KART

        Bu sezon Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 42 karşılaşmaya çıkan Aydınspor 1923, geçen yıla oranla bu yıl çok fazla kızardı. Geçen yıl 2 kırmızı kart ve 107 sarı kartla ligi tamamlayan Efeler bu yıla kırmızı kart ayarını kaçırarak 7 kez kızardı. Kart konusunda liderliği elinde bulunduran Seçkin'e en yakın isim ise 10 sarı bir kırmızı kart ile orta saha oyuncusu Gürcan Gözüm bulunuyor. Bu sezon yeşil sahada Aydınspor 1923 forması terleten 33 futbolcudan sadece 9 isim kart görmezken 24 isim için hakemler 42 maçta cebinden 103 sarı, 7 kırmızı kart çıkardı. Aydınspor 1923 forması altında maçlarda süre alıp kart görmeyen isimler ise Engin Tuna, Gökhan Sianoğlu, Ayberk Kös, Yücel Candemir, Ömer Karancı, Ali Say, Ahmet Yapıcı, Uğur Keskin ve Mert Sinan Peksen oldu.

        (MS-MB-S)

        09.05.2016 12:24:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler