Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA OBM'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

        MURAT ÇELİK A.

        AMASYA (İHA) - Amasya Orman Bölge Müdürlüğü'nde(OBM) müdürlük görevine Zekeriya Nane atandı.

        Adana Orman Bölge Müdürlüğü'nde Ağaçlandırma Başmühendisliği görevini yürütmekte iken Amasya Orman Bölge Müdürü olarak atanan Zekeriya Nane, kendisine görevi devreden Yaşar Sarı ile Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin'i ziyaret ettiler.

        Vali Çomaktekin, Zekeriya Nane'ye de çalışmalarında başarılar diledi. Çomaktekin, Orman Genel Müdürlüğü'ne başmüfettiş olarak atanan Yaşar Sarı'ya verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ederek yeni görev yerinde ailesiyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir yaşam diledi.

        Amasya'da oldukça verimli ve mutlu bir çalışma dönemi geçirdiğini belirten Sarı ise kendisine desteklerini esirgemeyen başta Vali Çomaktekin olmak üzere tüm Amasya protokolüne ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

        1966 Adana doğumlu, evli ve 2 çocuk babası Zekeriya Nane daha sonra bölge müdürlüğü hizmet binası önünde bölge müdür yardımcıları Hasan Keskin, Mehmet Demirbağ, diğer yetkililer ve personel tarafından karşılandı.

        (MÇ-SLH-Y)

        09.05.2016 12:41:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler