Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TİYATROSEVERLER 'ABOOO'YU ÇOK BEĞENDİ

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi Tiyatro Salonu'nda sahnelenen 'Abooo' isimli tiyatro oyunu sanatseverlerden tam not aldı.

        Yunusemre Belediyesi'nin katkıları, Yunusemre Kültür ve Sanat Tiyatro Atölyesi ile Yeniden Bir Yaşam Derneği'nin işbirliğiyle 'Abooo' isimli tiyatro oyunu sahnelendi. İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi Tiyatro Salonu'nda gösterime giren ve kadın haklarını mizahi bir dille işleyen oyunu Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, AK Parti Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

        Gamze Sadeer'in yazıp yönettiği oyunda oyuncular performanslarıyla izleyiciden alkış aldı. Oyun sonunda oyuncuları kutlayan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, oyunculara plaket, çiçek ve hediye takdim etti.

        (SC-Y)

        09.05.2016 13:25:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler