Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAKIFLAR HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

        ERDAL AKBUĞA

        MALATYA (İHA) - Vakıflar Haftası kutlaması, Malatya'da Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı.

        Her yıl mayıs ayının ikinci haftası olarak kutlanan Vakıflar Haftası münasebetiyle Malatya'da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlik kapsamında Vakıflar Malatya Bölge Müdürü Halil Taşkesen,, Vakıflar Malatya Bölge Müdürlüğü çalışanları, bazı vakıf temsilcilerinin katıldığı Atatürk Anıtı'na çelen koyma töreninden sonra,Vali Süleymen Kamçı'yı ziyaret etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kamçı, "Vakıflarımız son yıllarda ülkemizdeki vakıf eserlerine azami önemi gösteriyor. İlimizde de vakıfların güzel çalışmaları olmaktadır. Atalarımızdan bize kalan eserleri ellerinden gelen imkanlar ölçüsünde en iyi bir şekilde yapmaya çalışıyorlar, bu çalışmalalarını ileri ki yıllarda daha da artırarak devam edecektir" diye konuştu.

        ( EA-ZIG-Y)

        09.05.2016 13:32:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler