Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİRİLİŞ BAŞKANLARI DİYARBAKIR İL BAŞKANI COŞAR'DAN UMUDUN SESİ'NE PLAKET

        DİYARBAKIR (İHA) - Diriliş Başkanları Diyarbakır İl Başkanı Fatma Coşar, kurulduğu günden itibaren engelli, muhtaç ve mağdur ailelere destek sağlayan Umudun Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Aldağ'a başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.

        Kurulduğu günden itibaren Diyarbakır ve bölgedeki illerde bulunan mağdur, engelli ve muhtaç ailelerin sorunlarını tespit edip bu sorunları gidermeye çalışan, bu bağlamda aylık olarak bülten çıkaran ve bültende sadece mağdur ailelerin sesini duyuran Umudun Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Aldağ'ı makamında ziyaret eden Diriliş Başkanları Diyarbakır İl Başkanı Fatma Coşar, çalışmalarından dolayı Aldağ ve ekibini kutladı. Yoksul ve fakir ailelere umut olmak için ayda bir yayınlanan ve bütün içeriğini muhtaç ailelere ayıran gazetenin misyonunu beğendiğini ifade eden Coşar, bu güzel çalışmalara her zaman katkı sağlamaya hazır olduklarını dile getirdi. Coşar, Ömer Aldağ'a yaptıkları çalışmalardan dolayı plaket takdim etti.

        "HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK"

        Diriliş Başkanları Diyarbakır İl Başkanı Fatma Coşar'ın ziyareti ve verdiği plaketten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Ömer Aldağ ise 'Hayatı paylaşmak için engel yok' sloganı ile yola çıktıklarını ve ekipleri ile birlikte mağdur insanlara umut olmaya gayret ettiklerini söyledi. Aldağ, "Diyarbakır ve bölge genelinde mağdur, muhtaç ve engelli bireyleri tespit ederek bunların sesini duyurmaya çalışıyoruz. Bu ailelere hem yardımlar ulaştırıyor hem de aylık bültenimizle seslerini duyuruyoruz. Diriliş Başkanları Diyarbakır İl Başkanı Fatma Coşar'ın bizi ziyaret edip, çalışmalarımızı takdir etmesi bizleri çok mutlu etti. Yaptığımız çalışmaların önemsenmesi azmimizi arttırıyor Ekibimiz ile birlikte durmadan, yorulmadan, bıkmadan mağdurlara umut olmaya devam edeceğiz" dedi.

        (İHA-AKK-Y)

        09.05.2016 13:36:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler