Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TAHMAZOĞLU'NDAN KİMSESİZ ANNEYE ZİYARET

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 'Anneler Günü' dolayısı 84 yaşındaki Münire Küçükaslan'ı evinde ziyaret etti.

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Anneler Günü dolayısı ile Şahinbey bölgesinde ikamet eden 84 yaşındaki Münire Küçükaslan'ı, eşi Elif Tahmazoğlu ile birlikte ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

        Şahinbey İlçesinde ikamet eden, kimsesiz ve yalnız yaşayan 84 yaşındaki Münire Küçükaslan'ı ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Münire annemizi ziyaret edip hayır duasını aldık. Anneler günü münasebetiyle tüm annelerin Anneler Günü'nü bir kez daha kutluyor ve onlara hayırlı ömürler diliyorum. Daha doğmadan bizim çilemizi çekmeye başlayan ve ölünceye kadar da hep evladım diyen, tüm annelerin ellerinden öpüyorum" dedi.

        Şahinbey İlçesinde ikamet eden 84 yaşındaki Münire Küçükaslan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Allah ondan razı olsun. Evimizi şereflendirdi. Kendisi buraya kadar gelerek, Anneler Gününde beni unutmadı. Bu beni çok duygulandırdı. Dualarım her zaman onunla olacaktır. Allah ondan binlerce kez razı olsun" diye konuştu.

        (BRN-Y)

        09.05.2016 14:44:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler