Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖĞRENCİLERİN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

        MALATYA (İHA) - Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler birbirinden güzel gösterilerle annelere unutulmaz bir gün yaşattı.

        Özel İbrahim Yücel Okulları tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliğine Kurucu Müdür Rıfat Yücel, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Öğrenciler hazırladıkları birbirinden güzel etkinliklerle Anneler Günü'nü kutladı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte konuşan Okul Kurucu Müdürü Rıfat Yücel, annelerin en kutsal varlıklar olduğunu ifade ederek, öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerin annelere güzel bir hediye olduğunu söyledi. Tüm annelerin bu önemli gününü kutlayan Yücel, Özel İbrahim Yücel olarak her zaman bu tür sosyal etkinliklerde buluştuklarını ifade etti.

        (CÖ-ZIG-Y)

        09.05.2016 15:17:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler