Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YENİ İŞ YERİ AÇTI, HAYIR DUASI ALMAK İÇİN SOLUĞU HUZUR EVİNDE ALDI

        CEM KAAN TOKA

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'te bir esnaf, yeni hizmete giren bir iş yerini açtıktan sonra Huzur Evini ziyaret ederek yaşlıların hayır duasını aldı.

        Bilecik'te faaliyete giren Kelebek Organizasyon ve Çiçek Evi sahibi Seval Kelebek, yeni açtığı iş yerinin ardından huzur evi sakinleri ziyaret ederek onların hayır dualarını aldı. Huzur evi sakinleri çiçek taktim eden Seval Kelebek, bayanların da anneler gününü kutladı. Açtığı dükkan için huzur evi sakinlerin hayır dualarını almaya geldiğini belirten Kelebek, "Gelmişken dünkü anneler gününü de kutladık. Onların hayır dualarını almak her şeyden önce gelir. Onların duaları ile yeni aştığımız iş yerimiz hayırlara vesile olsun" dedi.

        Öte yandan yapılan ziyaretten memnun kalan huzur evi sakinleri, yeni iş yerinin Seval Kelebek'e hayırlı olmasını temenni ettiler.

        (CKT-MET-Y)

        09.05.2016 16:07:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler