Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİDİM BELEDİYE MECLİSİNDE 2015 YILI MALİ HESABI KABUL EDİLDİ

        HÜSEYİN ÇALIŞKAN

        AYDIN (İHA) - Didim Belediye Meclisinin Mayıs olağan toplantılarının ikinci birleşiminde, Didim Belediyesi'nin 2015 yılı kesin mali hesabı kabul edildi.

        Meclis salonunda yapılan toplantıya CHP'den Salih Bankoğlu, DSP'li Mustafa Kıray ile AK PARTİ'den Murat Parmaksız ile Ali Bakay mazeretli olarak katılmadı. Gündem ilk maddesinde 2015 Mali yılına ait kesin hesabı görüşüldü. Kesin hesapla ilgili Mali İşler Müdürü Iraz Tarımer tarafından meclise bilgiler verildi.

        2015 yılının bütçesinin 77 milyon TL olduğunu açıklanırken 8 milyon TL ödeneğin geçen yıldan aktarıldığını ve yıl içerisinde 68 milyon TL harcama yapıldığı bildirildi. Madde AK Parti ve MHP grubun hayır oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde ise Park ve Bahçeler Müdürlüğünün isim verilmesi konusu ele alındı. İmar Komisyonun isim verilmesi hususuna ret verirken komisyon raporu MHP'li Aydan Aşık Turgut ile Ragıp Işıklar'ın çekimser oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde ise Akbük mahallesinde 692 ada 2 parsel için ilave imar planı teklifi komisyonun ek süre talebi oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin dördüncü maddesinde ise Mali Hizmetler Müdürlüğünün birimler arası ödenek aktarma talebi ele alındı. Bu kapsamda Destek hizmetleri müdürlüğü bünyesinden 1 Milyon 475 bin TL ödeneğin Temizlik İşleri ve Özel Kalem Müdürlüğüne aktarılması oy birliğiyle kabul edildi.

        (HÇ-MB-Y)

        09.05.2016 16:13:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler