Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİ SONA ERDİ

        - 2 BİN 803 OYUNCU LİSANS ALDI

        BALIKESİR (İHA) - Edremit'te dördüncüsü düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği finali, protokol üyelerinin, okul müdürleri ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. Oyunlarda 2 bin 803 oyuncu lisans aldı.

        Toplamda 69 okulun katıldığı ve 63 müsabakanın yer aldığı turnuvada ilçe müsabakalarına 827, okul içindeki turnuvalara da 2803 öğrenci katıldı. Çocuk Oyunları Şenliği kapsamında Edremit'te 2803 öğrenci lisans sahibi olurken; bu sayı Bandırma'da 700 Balıkesir merkezde 400'de kaldı. Edremit Çocuk Oyunları Komitesi bu başarının haklı gururunu yaşadılar.

        Öğrencilerin Mendil kapmaca, tombik ve kaleli yakan top oyunlarında yarıştığı müsabakaların son final oyununun Avcılar Ortaokulu ve Özel Alçev Ortaokulu arasında gerçekleşmesinin ardından dereceye giren okullar kupalarını ve öğrenciler madalyalarını aldılar.

        Edremit Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç "Yarışmalara katılan tüm öğrencilere ve emeği geçen öğretmenlere çok teşekkür ediyor, Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinin bundan sonraki yıllarda da aynı başarıyla devam etmesini diliyoruz."dedi.

        (EME)

        09.05.2016 16:24:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler