Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARTEPE MECLİSİ TEK GÜNDEMLE TOPLANDI

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısının ikinci birleşimi tek gündem maddesinin görüşülmesi ile tamamlandı.

        Kartepe Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı 2. birleşim 1. oturumu Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında Kartepe Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden canlı yayın ile izlenen Kartepe Belediye Meclis toplantısında 2015 Mali Yılı Kesin Hesabı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüşüldü. Meclis üyeleri Plan ve Bütçe Komisyonundan oy çokluğu ile gelen 2015 Mali Yılı Kesin Hesabını geldiği şekilde kabul etti.

        Tek gündem maddesinin görüşülmesi ardından Mayıs ayı ikinci birleşim birinci oturumu tamamlandı.

        (DA-GY-Y)

        09.05.2016 16:25:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler