Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZİNCAN BELEDİYESİ ARIZA İÇİ SEFERBER OLDU

        ABDULLAH ASLAN

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan'da önceki gün Erzincan Belediyesi Beytahtı Su İstasyonundan depolara su nakleden ana hatta bir arıza meydana geldi. Arıza sebebi ile kentte genel bir su kesintisi yaşandı.

        Arızayı gidermek için yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, bu arızanın büyük bir arıza olduğunu ve bu sebeple tüm kentte 18 saat süren bir kesintiye sebep olduğunu ifade etti.

        Başsoy sözlerini şöyle sürdürdü: "Gerçekleşen arıza sebebi ile günlük 40 bin ton su taşıyan hatta sabah 05.00 sularında belediyemiz tarafından çalışma başlatıldı. Başlatılan çalışma Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü İsmail Budak kontrolündeki yirmi kişilik bir ekip tarafından yürütülüyor. Akşam saatlerinde kente su vermeyi planlıyoruz. Sabahın erken saatlerinden bu yana çalışmaları canla başla yürüten arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."dedi.

        Başkan Başsoy'un inceleme alanından ayrılması akabinde şehre su verilmeye başlandı. Saat 18.00 sularında depolara su basılması işlemi başlarken su depolarındaki basıncın yükselmesi gece geç saatlere kadar sürdüğü için kuzey mahallelerin suya kavuşması biraz zaman aldığı öğrenildi.

        (AA-AA-Y)

        09.05.2016 16:37:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler