Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN AKCAN'DAN ANNELER GÜNÜ ZİYARETLERİ

        SAKARYA (İHA) - Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Mayıs ayı'nın ilk Pazar günü olan Anneler gününde ilçedeki şehit anneleri başta olmak üzere, tüm yaşlı anneleri ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

        Anneler günü ziyaretlerinde, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, AK Parti Akyazı ilçe yönetimi eşlik etti. İlçe genelinde tüm şehit anneleri başta olmak üzere, tüm yaşlı anneleri ziyaret eden Başkan Akcan, "Sizler bu vatanın en değerli annelerisiniz" dedi.

        Annelerin ellerini öperek halistek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Akcan, "Cennet'i ayaklarının altında taşıyan en değerlimiz en kıymetlimiz annelerimizi, sadece doğum günlerinde ya da Anneler gününde değil her zaman hatırlamalıyız. Anneler o kadar değerlidir ki onun merhameti, onun şefkatini hiçbir kimsede bulamayız. Onlar bizler için gecesini gündüzüne katan yemeden yediren giymeden giydiren, uykusunu, rahatını evladı için reddeden tanıyabileceğimiz en fedakar, cefakar insanlar. Akyazı Belediyesi olarak tüm şehit annelerimiz başta olmak üzere ilçemizdeki, ülkemizdeki tüm Annelerimizi her zaman önemsiyor, her zaman değer veriyor ve her zaman hatırlıyoruz" diye konuştu.

        (RŞ-GY-Y)

        09.05.2016 17:08:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler