Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UAÜ BULUŞMALARI BAŞLIYOR

        ANTALYA (İHA) - Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Antalya'nın iş hayatına katkı sağlamak amacıyla iş dünyasına, yöneticilere, çalışanlara ve öğrencilere yönelik "Antalya Buluşmaları" düzenliyor.

        UAÜ tarafından bu yıl ilki 19 Mayıs 2016 tarihinde Rixos Downtown otelde gerçekleştirilecek "Antalya Buluşmaları" "İnsan Kaynaklarında Çalışan Gelişimi" temasıyla alanında uzman isimleri ağırlayacak. Buluşmada Engin Sezgin, İlker Kaldı, Selin Yetimoğlu ve Yiğit Oğuz Duman konuşmacı olarak katılacak.

        Antalya Buluşmaları hakkında bilgi veren UAÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Hasan Selman Çavuş, "Kurumsal bağlılığın ve aidiyetin sağlanmasında birçok kurum farklı yöntemleri başarıyla uygulamaktadır. Amacımız bu alanda başarılı olmuş, bize ilham verebilecek uygulamaları ve bu alanda yetkin kişileri sizlerle buluşturup kurumlarınızı ve kendinizi, iş hayatında bir adım öteye taşıyabilecek uygulamaları aktarmak. Üniversitelerin bilim-teknoloji üretme ve uzman yetiştirme olan asli görevlerinin yanında, faaliyet gösterdiği bölgenin gelişmesine de destek vermesi gerektiğine inanıyoruz. Bu düşünceyle bir sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiğimiz Antalya Buluşmaları'nın ilki ile alanında başarılı olmuş, bize ilham verebilecek uygulamaları ve bu alanda yetkin kişileri şehrimizle buluşturup kurumları ve bireyleri, iş hayatında bir adım öteye taşıyabilecek uygulamaları aktarabileceğimiz bir etkileşim sağlamak istiyoruz" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        09.05.2016 17:13:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler