Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADAPAZARI BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA ÇAĞLAYAN'DAN BAŞLADI

        SAKARYA (İHA) - Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, belediyenin 2016 yılı ilk asfalt çalışmasına katılarak, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Dişli, bu yıl 33 mahallede asfalt çalışması yapılacağını kaydetti.

        Adapazarı Belediyesi 2016 ilk sıcak asfalt çalışmasını ilçenin en kuzeydoğusunda bulunan Çağlayan ve Kavaklı Orman Mahallesi'nden başlattı. Çağlayan ve Kavaklıorman mahallelerinde atılacak ilk asfalt çalışmalarına katılan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi Çağlayan Mahallesi Muhtarı Yılmaz Mumcu ile Kavaklıorman Mahallesi Muhtarı Selami Avcı karşıladı. Asfalt çalışmasının mahallelerinden başlamasından dolayı duydukları mutluluğu dile getiren mahalle muhtarları Başkan Dişli'ye teşekkür etti. Adapazarı ilçe sınırlarına bağlanan 54 ORKÖY ile Adapazarı'nın toplam mahalle sayısının 84'e çıktığını ifade eden Başkan Dişli, "Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüştürülen köyler ve mevcut mahallelerimizle birlikte bu yılki asfalt çalışmalarımızın startını Çağlayan ve Kavaklıorman Mahallelerimizden vermiş bulunuyoruz. Geçen yıl 30 mahallemizin tamamında 104 bin ton sıcak asfalt çalışması yaptık. Bu yıl da 33 mahallemizde 80 bin ton asfalt çalışması yapacağız. Türkiye'de belki de ilçe sınırlarına bağlanan yeni mahallelerde en fazla asfalt çalışması yapan belediye olarak, bu yıl da çalışmalarımıza aynı özen ve titizlikle devam edeceğiz"dedi.

        Asfaltta 2 farklı bölgeden çalışmalara başlandığını kaydeden Başkan Dişli, "Ekiplerimiz tam kadro sahada çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz asfalt çalışmalarını yaparken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz de parkların bakım ve onarım çalışmalarını yaparak parkları yeniliyor. Asfalt, park, bakım ve onarım çalışmaları biten mahallelere son olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü ekibi girerek mahallenin temizliğini yapıyor ve bölgeden ayrılıyor" ifadelerini kullandı.

        (RŞ-OA-Y)

        09.05.2016 17:16:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler