Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ODUNPAZARI ANNELERİ UNUTMADI

        - DÜZENLENEN ETKİNLİKTE 3 ANNEYE TATİL HEDİYE EDİLDİ

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle Emek Mahallesi'nde 2 bin annenin katılımıyla düzenlediği etkinlikte 3 anneye tatil hediye etti.

        Emek Mahallesi'nde bulunan İlk Adım Düğün Salonu'nda Odunpazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Anneler Günü Etkinliğine" Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve anneler katıldı.

        Etkinlikte konuşma yapan Başkan Kurt, katılanların anneler gününü kutlayarak, "Biz Odunpazarı'nda çocukları ve kadınları mutlu olan bir yaşam diliyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Artık Emek Mahallesi'nde kütüphane var ve kitap okuyan kadınlar var, fotoğraf çeken sanatçı kadınlar var, onları kutluyorum ve hepinizin anneler gününü tekrar kutluyor ve saygılar sunuyorum" dedi.

        CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer ise yaptığı konuşmasında, "Odunpazarı Belediyesi'ne annelerimiz için hazırladığı bu güzel program için teşekkür ediyorum ve bizlerin baş tacı olan annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum" dedi.

        Konuşmaların ardından Türk Pop Müziği'nin sevilen seslerinden Şimal, annelere unutulmaz bir konser verdi. Şimal'in söylediği şarkılarla anneler gönlünce eğlendi.

        Etkinlik sonunda yapılan çekilişte 3 anneye tatil, 1 kişiye düğün ve çeşitli hediyeler verildi.

        (AS-MET-Y)

        09.05.2016 17:17:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler