Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAKIFLAR HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

        ERZURUM (İHA) - Vali Altıparmak, Vakıflar Haftası dolayısıyla Vakıflar Bölge Müdür vekili Sedat Ayyıldız ile birlikte Erzurum'da faaliyet gösteren çeşitli vakıfların başkanlarını kabul etti.

        Vakıflar Bölge Müdür Vekili Sedat Ayyıldız'ın hafta boyunca yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdiği kabulde, Vali Altıparmak vakıfların önemine bir kez daha vurgu yaptı. Vali Altıparmak " yaşayan bir medeniyet olan vakıflarımız aynı zamanda da dün ile bugün, bugün ile gelecek arasında bir köprü vazifesi görmektedir "dedi.

        Ecdadımızın bizlere, almaktan çok vermenin hayırlı olduğu bir müessese olan vakıf müessesesini emanet ettiklerini hatırlatan Vali Altıparmak " bu bakımdan Türk vakıf geleneğinin yaşatılması, tarihimize ve geleneklerimize duyduğumuz sorumluluğun yerine getirilmesi bakımından da önem taşımaktadır. Vakıf kurumunun yaşatılarak geleceğe taşınması yönünde Vakıflar haftası etkinliklerinin önemli bir işlevi olduğuna inanıyor ve geçmişte kurdukları vakıflar ile insanlığa hizmet edenleri rahmet ve minnetle anarken, bu güzide kurumların yaşatılmasına katkı sağlayan hayırsever kişi ve kuruluşlara teşekkür ederim" diye konuştu.

        09.05.2016 17:25:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler