Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALAŞEHİR BELEDİYESİ ENGELSİZ BİR İLÇE İÇİN ÇALIŞIYOR

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

        Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Engelliler Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

        "Herkesin bu hayatta eşit yaşama hakkı vardır. Birlikte var olduğumuz insanların yaşam koşullarının bilincinde olup, onlar için sosyal, ekonomik, kültürel ve günlük yaşamlarını kolaylaştırmak adına duyarlılığımızı her zaman sıcak tutmalıyız. Engelli kardeşlerimizin toplumsal yaşamlarını kolaylaştıracak ve geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak koşul, ortam ve olanakların oluşturulması son derece önemlidir. Biz Alaşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımız için bölgede örnek gösterilecek bir çalışma gerçekleştirerek engelli aracımızın hizmetine aylar öncesinden başladık. Ama sadece bununla yetinmemeliyiz. Hiçbir engelliliğin bilerek ve isteyerek olmadığını unutmayalım ve her sağlıklı insanın da bir engelli adayı olduğu düşüncesini aklımızdan çıkarmayalım."

        (SC-Y)

        09.05.2016 17:39:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler