Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN ALICIK, ANNELERE KARANFİL HEDİYE ETTİ

        VEYSEL KARAHAN

        AYDIN (İHA) - Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Anneler Günü dolayısıyla çarşıda gezerek kadınlara karanfil dağıttı.

        Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Anneler gününde Nazilli Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli ile birlikte Annelere ve Anne adaylarına karanfil hediye etti. Anneler için Nazilli Belediyesi tarafından hazırlatılan 15 bin karanfili annelere hediye eden Başkan Haluk Alıcık; "Ana gibi yar olmaz. Anneler ailenin direğidir. Temel taşıdır onları yılda bir kez değil. Her zaman başımızın tacı yapmalıyız. Bugün bir çiçek olan annelere çiçekleri dağıttık. Onlar zaten birer çiçek ve evlatlarının çiçeğidirler. Çocuklarını 9 ay karnında, 9 yıl kucağında ve ömür boyu yüreğinde taşıyan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. 'Cennet anaların ayakları altındadır' hadisine layık olan ve canımızdan çok sevdiğimiz tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dolu bir yaşam sürmeleri dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım" diye konuştu.

        (MB-Y)

        09.05.2016 18:18:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler