Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NEÜ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULUNDAN MERKEZ BANKASINA ZİYARET

        KONYA (İHA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Bölümü öğrencileri Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Meral Erdirençelebi ve Yrd. Doç. Dr. A. Aslan Şendoğdu yönetiminde Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'na (TCMB) bir ziyaret gerçekleştirdi.

        Teorik olarak öğrenilen derslerin pratikte geliştirilmesi, meslekleri ile ilgili niteliklerin artırılması amacıyla yapılan ziyarette, TCMB yetkilileri tarafından Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Bölümü öğrencileri için Üniversite Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda; TCMB idari yapısı ve temel işlevleri, para politikaları, temel iletişim araçları ve son olarak da TCMB kariyer olanakları banka uzmanlarınca detaylı şekilde anlatıldı.

        Oldukça verimli geçen toplantının sonunda öğrenciler, Bankacılık mesleği ile ilgili merak ettikleri konularda yetkililere soru sorma imkanı da buldu.

        (AH-Y)

        10.05.2016 09:43:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler