Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞAHİN ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA ANNELERLE BULUŞTU

        -ŞAHİN, GAZİANTEPLİ ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : LİDER OLGUN

        KAMERA : LİDER OLGUN

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Anneler Günü dolayısıyla Gaziantepli annelerle yemekte buluştu.

        Özel bir otelde gerçekleşen buluşmaya çok sayıda anne ve çocukları katıldı.

        Çocukların anneleri için söyledikleri şarkıları dinleyen Şahin, "Annemin üzerimdeki hakkını düşündüğüm zaman hem yaşıyorum hem de minnetle anıyorum" dedi.

        Hepimiz çocuklarımızı kendimizden daha iyi yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz diyen Şahin, "2 çocuk annesi olmak çok özel bir duygu, çünkü her evlat çok özeldir, her annede çok özeldir. Nasıl ki herkesin yüzü farklıysa bir de genetik bir miras var, herkesin ayrı bir mirası var. Bazılarımız matematik, bazılarımız kimya veya müzik, her çocuğun kendine göre bir yeteneği var. Dolayısıyla biz annelerin en büyük muradı, evlatlarımızı kendimizden daha iyi yetiştirmek" şeklinde konuştu.

        Şahin, programın sonunda anne ve çocuklarına hediye takdim etti.

        (LO-BRN-Y)

        10.05.2016 10:30:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler