Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ'DEN FUTBOL TURNUVASI

        ADANA (İHA) - AK Parti Adana İl Başkanlığı tarafından bu yıl birincisi düzenlenen futbol turnuvası başladı.

        AK Parti Adana İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından tertiplenen ve İl Sağlık Müdürlüğü Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen turnuva, AK Parti Seyhan ile Çukurova İlçe Teşkilatı arasında oynanan maçla başladı. Başlama vuruşunu AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni'nin yaptığı maçta, Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş ile Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak da forma giydi. Eleme usulü yapılan turnuvada, Seyhan İlçe Teşkilatı, Çukurova İlçe Teşkilatı'nı 5-2 yenip bir üst tura yükseldi.

        Turnuvanın ikinci maçı ise Yüreğir'le Sarıçam İlçe Teşkilatları arasında yapıldı. Sarıçam İlçe Teşkilatı, Yüreğir İlçe Teşkilatı'nı 4-2 yenerek ikinci tura yükseldi.

        10 takımın mücadele ettiği turnuvanın ikinci gününde ise Karaisalı-Karataş ve İl Başkanlığı-Ceyhan Teşkilatları arasında maçlar oynanacak.

        Turnuvanın birinci tur maçları Pozantı-Kozan Teşkilatları arasındaki karşılaşmayla sona erecek.

        İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Ali Özmansur, takımların 8 as, 4 yedek olmak üzere toplam 12 futbolcudan oluştuğunu, katılımcıların da partinin yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinden oluştuğunu belirterek birinci olan takıma kupa, diğer takımlara da plaket verileceğini söyledi.

        (ELF-Y)

        10.05.2016 10:43:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler