Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN EFELER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ARAPÇA BİLGİ YARIŞMASI TÜRKİYE FİNALİNDE

        BEŞER ÇEKEN

        AYDIN (İHA) - Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenen Arapça bilgi yarışmasında Efeler Anadolu Lisesi Türkiye finaline yükseldi.

        Din Öğretimi Genel müdürlüğü tarafından her yıl Arapçayı gündeme almak ve öğrenimini desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmada daha önce şiir dalında Türkiye birincisi ve Dünya ikincisi olan Efeler İmam Hatip Lisesi bu defa bilgi yarışması dalında Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazandı.

        Efeler İmam Hatip Lisesi Okulu Müdürü İbrahim Sevinir öğrencilerinin başarılarından gurur duyduğunu ifade ederek, "Daha önce okul olarak katıldığımız yarışmalarda Türkiye birincisi ve Dünya ikincisi olmuştuk bu da bizi gururlandırıyor. Bu yıl da öğrencilerim Arapça bilgi dalında ilk 10 okul arasına girdiler. Bu başarıyı finalde de göstereceklerine inanıyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

        (BÇ-MB-Y)

        10.05.2016 11:10:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler