Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA PİAZZA'DA ALIŞVERİŞ'İN TAM ZAMANI

        ŞANLIURFA (İHA) - Sunduğu kaliteli ve hesaplı alışveriş fırsatlarının yanı sıra yılın 365 gününe yaydığı kampanyaları ile Şanlıurfa'nın çekim merkezi olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, alışveriş yapan ziyaretçilerine sürpriz hediyeler kazanma fırsatı sunuyor.

        Dört mevsim farklı kampanyalar ve fırsatlar sunan Şanlıurfa Piazza AVM, 9-13 Mayıs tarihleri arasında toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Piazza Club üyesi ziyaretçilerine sürpriz hediye kazanma şansı veriyor.

        Düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle sadece bir alışveriş merkezi değil, eğlence ve yaşam merkezi de olan Piazza AVM'nin bu kampanyasından tüm Piazza Club üyeleri yararlanabiliyor. Henüz Piazza Club üyesi olmamış ziyaretçiler, AVM'nin danışma birimine başvurarak ücretsiz olarak Piazza Club üyesi olabilecekler.

        (Şİ-BRN-Y)

        10.05.2016 11:45:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler