Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA'DAKİ BİLBOARDLARDA AKÇAKOCA TANITIM RÜZGARI ESİYOR

        TUNCAY TÜRKGÜLÜ

        DÜZCE (İHA) - Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'nin girişimleriyle ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in desteğiyle, Ankara'nın en gözde noktalarına verilen bilboardlarda sergilenen fotoğraflarda Akçakoca'nın Ankara'ya sadece 2.5 saat uzaklıkta olduğu mesajı verildi.

        En Yakın Karadeniz, Karadeniz'in İncisi Akçakoca, Balık Bu Sularda Daha Lezzetli gibi sloganların yer aldığı 12 farklı tasarımda hazırlanan afişler, Akçakoca'nın deniziyle, yöresel yemekleriyle, Yukarı Mahalle evleri ve pazarıyla, doğasıyla ve birçok içeriği konu alan fotoğraflarıyla Akçakoca'nın güzel bir tatil fırsatı sunduğunu vurguluyor. Yoğunluğun en fazla olduğu 100 noktada ki bilboardlarda yer alan afişlerde; Burası Akçakoca Ankara'ya sadece 2.5 saat uzaklıkta sloganıyla tatilcilerin ve vatandaşların ilgisini buraya çekiyor. Bilboardlar afişler iki hafta boyunca kalacak ve sonrasında Ankara'nın tüm metro duraklarında yer alacak.

        (TT-AY)-Y)

        10.05.2016 11:50:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler