Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VİRANŞEHİR DE HADİ KUTLU LİSESİNDEN "3. BAHAR ŞENLİĞİ"

        ENVER ZENCİRCİ

        ŞANLIURFA (İHA) - Viranşehir'de Hadi Kutlu Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen " Bahar Şenlikleri " nde öğrenciler yıl boyunca oluşan stres ve yorgunluğu üzerilerinden atma fırsatı buldu.

        Halk oyunları ekibinin gösterimi ile başlayan Bahar şenliklerinde kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Sedat Gören, Okul'un yapımında emeği geçen başta merhum Hadi Kutlu'ya ve oğullarına teşekkür etti.

        Yarının annelerini yetiştiren ve gelecek nesillere yön verecek bu okulun ilçe adına önemli çalışmalar yürüttüğünü sözlerine ekleyen Gören, okul olarak temel amaçlarının önce insan olduğunu vurguladı. Yapılan konuşmanın ardından yumurta taşıma yarışması büyük beğeni görürken, çeşitli şiirlerin okunmasının ardından etkinlik sona erdi.

        (EZ-BRN-Y)

        10.05.2016 11:51:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler